Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lilla Julafton i Edenborg

PRO Överbygden Nätra firade lilla julafton den 6 december i föreningsgården Edenborg, Vik, som inleddes med mingel, glögg och pepparkaka.

För andra året i rad klädde sig seniorgymnastikgruppen i lusse- och tomtekläder och lucian Birgitta Bervelius med levande ljus i kronan och hennes tärnor, stjärngosse och tomtar tågade sedan in i stora salen under Natten går tunga fjät. Uppe på scenen gav de ett luciaspel med de fyra adventsljusen och julsånger a capella.

Därefter serverades en jullunch med alla julens delikatesser med matmor och ordförande Gunilla Johansson och hennes styrelse som stod för den mycket uppskattade maten.

Eftermiddagens underhållare Bengt Ögren, Åmynnnet hade med sig både dragspel, berättade roliga historier och sjöng härliga sånger.

Efter ris a la Malta, kaffe med pepparkaka och dragningen av ett mycket uppskattat lotteri med fina vinster så avslutades festen med en härlig långdans, som verkligen behövdes efter all den goda maten.

Ingegerd Grimell

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel