Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sven-Rogers bjöd upp till söndagsdans

Den 31 mars var det söndagseftermiddagsdans med Sven-Rogers på Bergsgatan 8 C. Det lockade 40 stycken i det vackra vårvädret.

Annons
Sven-Rogers med Café Bergsgatans besättning. Främre raden Karin Vinter, Kenneth Nordwall (köket), Kjell Scherman, Lisbeth Winter. Bakre raden Inger Nordwall (köket), Per-Ove Ögren. Foto: Kjell Larsson

Visst hade man kunnat önska att fler hittat hit, men vi som var där hade hjärtans roligt och fick dansa så mycket vi ville. Genom att det var demokratisk dans så behövde ingen sitta och vänta på att bli uppbjuden, utan då bjöd man upp själv.

Sven-Rogers där Per-Ove Ögren sitter vid klaviaturen och Kjell Scherman sköter sången. Foto: Kjell Larsson

Är man då populära kavaljerer som Sam Forslund och Hans-Erik Öberg blev det riktigt jobbigt. Båda har nu lovat att bättra på konditionen till nästa dans då KaLas med Karin Tängdén och Lasse Sjöman bjuder på lugna gatan fram till fikarasten. Därefter så kör man igång vanlig styrdans i dryga timmen.

Hans-Erik Öberg och Lisbeth Winter ser ut att ha väldans roligt. Foto: Kjell Larsson

Det som är roligt med Café Bergsgatan är att det lockar ut folk som normalt inte är ute i svängen. Hit kommer folk som kanske mest vill bara sitta och prata och minnas gamla tider då man dansade på Kerstins Udde och i Långviksmon. Parken kommer ju alla ihåg och man förstår inte hur den kunde stängas. Det är mycket man inte förstår, men att dans är nyttigt och piggar upp har de flesta förstått. Så välkomna till Bergsgatan 8 den 14 mars. Gott fika utlovas då KaLas spelar.

Kjell Larsson

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel
Annons