Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

New Old Singers kom gnolande in på Kom In

PRO Bjästas sångkör New Old Singers är flitigt i elden. Fredagen den 12 maj var det Kom In som fick ett besök. Körledaren Sara Karlsson satt vid pianot och klinkade då kören kom in gnolande på en visa. En effektfull entré och så var man igång med sitt vårprogram på 45 minuter.

Annons
New Old Singers i allsången ”Vi skall gå hand i hand”. Fotograf Kjell Larsson

Allsång har blivit populärt, så inget sångprogram utan att publiken får vara med. Nu var vi drygt 40 stycken som sjöng med i ”Vi ska gå hand i hand”. Alla har vi våra favoriter och La Paloma, som är spanska för duvan, blev min favorit. Lisbeth Winter illustrerade sången genom att hämta in en vit duva.

Programmet avslutades med ett fem minuter långt medley av gamla örhängen med idel glada sånger. För att visa på hur riktigt glad kören är, så trissade Sara Karlsson upp tempot mer och mer och visst blir det bättre dag för dag.

Det kommer Träffpunkterna Rosenbacken 18 maj och Björnaborg 28 maj tillgodo, men dessförinnan är det en trivseldag på Gnistan den 6 maj då flera körer samlas för att sjunga Elvis tillsammans med ”King of the road” Ronnie Sahlén.

Kjell Larsson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel
Annons