Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Larzarna underhöll med lättlyssnad musik på trivsam julfest

Glögg, smörgåsbord, julgröt och njutbar musik av Larzarna. Det var vad som bjöds när IOGT-NTO-föreningen Örnsköld ordnade julfest i Örnsköldslokalen.

Både egna medlemmar och medlemmar med sällskap i angränsande föreningar var inbjudna till en trivsam afton.

Örnskölds ordförande Vanja Lindstedt informerade om den pågående kampanjen Vit jul som syftar till att få så många som möjligt att skriva på ett upprop för en nykter jul för barnens skull. Dessutom ordnar IOGT-NTO lilla julafton med mat och samvaro den 21 december i Örnsköldslokalen på Bergsgatan 8 för dem som är ensamma inför helgerna.

Allan och Larzarna stod för trivsam och lättlyssnad musik. Allan heter Åberg i efternamn och han spelar tillsammans med Lars Lundgren och Lars Ahlander på en rad olika platser i kommunen. För dagen var den sistnämnde dock förhindrad. Det blev i stället en duo som spelade och sjöng både de traditionella julsångerna och en del annan lättlyssnad musik.

Sven Lindblom

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel