Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lars Winnerbäck gör stor sommarturné

Det blir en sommar på vägarna även nästa år för Lars Winnerbäck. Redan innan höstens konsertturné genom Sverige och Norge är färdig presenteras nu en stor sommarturné.

Lars Winnerbäck kommer att få sällskap på turnén av ytterligare ett antal artister och spelningarna kommer att ske på två scener. Vilka förbanden blir har ännu inte tillkännagetts.

Lars Winnerbäck blir därmed den förste soloartist att tillkännage en stor turné nästa sommar.

Winnerbäck kommer bland annat att spela på två festivaler; Piteå dansar och ler och Storsjöyran i Östersund.

Det blir också en spelning i Linköping, första gången Winnerbäck spelar i sin gamla hemstad på fem år, uppger turnéarrangören United Stage i ett pressmeddelande. Det blir också turnépremiären den 8 juli.

Biljetterna till turnén släpps den 10 december.

Turnéplan: 8/7 Linköping, 10/7 Landskrona, 15/7 Langesund, 16/7 Göteborg, 23/7 Västervik, 24/7 Ronneby, 25/7 Borgholm, 28/7 Gävle, 29/7 Järvsö, 30/7 Piteå dansar och ler, 31/7 Storsjöyran i Östersund, 5/8 Hok, 7/8 Stockholm, 14/8 Strömsholm, 15/8 Örebro, 20/8 Karlstad, 21/8 Oslo.