Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Larm om trafikolycka på riksväg 90 – person kan vara fastklämd

En trafikolycka inträffade under tisdagsförmiddagen i korsningen mellan riksväg 90 och infarten till Frånö i Kramfors kommun. En mamma och ett litet barn var inblandade.

En personbil körde i diket en korsning i närheten av Frånö, där Monas salong ligger, vid 10.30-tiden på tisdagen. Polis, ambulans och räddningstjänst skickades till platsen. Enligt Erik Åmell, Allehandas reporter på plats, har bilen kommit för långt ut på sidan av vägen där det var moddigt, och då hamnat i diket.

– De inblandade är en kvinna och ett barn. Kvinnan kunde inte komma ut, så det har vi fått hjälpa till med, säger Tomas Näsman, inre befäl på räddningstjänsten.

Kvinnan klagade enligt räddningstjänsten över ryggsmärtor och fick tas ut varsamt av ambulanspersonal och räddningstjänsten, och därefter föras med ambulans till sjukhus. Barnet klarade sig utan skador.

■■ TIPSA! Vet du mer? Har du film/bild? Kontakta Allehanda via telefon: 0611-72006, mms/sms: 72006, eller Tipsa-tjänsten.

■■ För mer nyheter om Kramfors, klicka här – och följ Allehanda.se Kramfors på Facebook.