Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Larm om trafikolycka i Skidsta

Två bilar krockade vid lunchtid på torsdagen i korsningen Skidstavägen och Domsjövägen i Örnsköldsvik.
Båda inblandade fördes till sjukhus och en av dem ska ha klämts fast.
Men samma kväll kunde de komma hem med lindriga skador.

Enligt de första uppgifterna till SOS Alarm vid 12-tiden på torsdagen ska en person ha suttit kvar i en av bilarna. Personen fick klippas loss.

Räddningspersonal har skickats till platsen. Allehanda.se:s utsände Torbjörn Berlin rapporterar att två personer, en kvinna och en man, förts över till ambulans för vidare färd till sjukhus. Det var inga ytterligare personer inblandade.

– Den ena bilen skulle svänga ut från Skidstavägen när den krockade med den andra som kom efter Domsjövägen, berättar han.

Enligt Magnus Umegård, räddningsledare på plats, klagade båda förarna på värk i rygg och nacke. Mannen i bilen, som kom efter Domsjövägen, hade dessutom smärta i ett ben.

– Det blev en kraftig smäll, säger han och tillägger att det var väldigt halt på olycksplatsen.

Vid 13-tiden var båda bilarna bärgade och trafiken flöt på normalt.

Under kvällen nådde vi akuten i Örnsköldsvik, som kunde meddela att en 52-årig kvinna och en 64-årig man båda lämnade sjukhuset med lindriga skador.

■■ För mer Blåljus-nyheter, klicka här – och följ Allehanda.se på Facebook.