Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Larm om trafikolycka – bil har kört in i träd

Räddningstjänsten larmades på torsdagsmorgonen till en trafikolycka vid Getingstabodum utanför Örnsköldsvik.

Larmet kom in till SOS Alarm klockan 07.38. Enligt de inledande uppgifterna hade en personbil kört av vägen och in i ett träd. En person uppgavs ha nacksmärtor.

– Föraren har kört in i ett träd och är lindrigt skadad. Ambulans är på plats och kommer att föra personen till sjukhus, säger Patrik Thunberg, insatsledare på räddningstjänsten.

Olyckan inträffade på väg 1075 från Svedje till Gide.

Vad var orsaken till olyckan?

– Det är lite lömskt på vägarna i , det har ju varit minusgrader inatt och nu börjar det bli lite mildare och halare. Men jag har inte hört att det skulle vara extremt halt på platsen, utan det är normalt, säger Patrik Thunberg.

Vägen var enligt polisen avstängd under räddningsarbetet men är nu öppen för trafik. Bilen ligger kvar på sidan av vägen och kommer att bärgas senare under dagen. Bilen är märkt med polisband i avvaktan på bärgningen.

■■ TIPSA! Vet du mer? Har du film/bild? Kontakta Allehanda via telefon: 0611-72006, mms/sms: 72006, eller Tipsa-tjänsten.

■■ För mer Blåljus-nyheter, klicka här – och följ Allehanda.se på Facebook.