Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Långtradare och personbil kolliderade i Kramfors – stora skador på personbilen

En lastbil kolliderade med en personbil i centrala Kramfors strax efter klockan 12 på fredagen. Inga personer ska ha skadats, men personbilen fick stora skador och trafiken fick ledas om.

Annons

TV: Hör räddningsledare prata om olyckan i Kramfors

En långtradare och en personbil kolliderade under fredagen i centrala Kramfors. Orsaken bakom olyckan är ännu oklar och räddningstjänsten samt ambulans har varit på platsen.

– De två fordon har kolliderat. Det är stora skador på personbilen men lastbilen ska ha klarat sig lindrigt undan. Som tur är uppstod inga personskador, säger Tomas Näsman, inre befäl hos räddningstjänsten.

Polisen och bärgare tillkallades och räddningstjänsten var kvar på kvar på platsen under det att polisen dirigerade om trafiken.

– Bilar och lastbilen står tokigt till just nu, men vi kan leda om trafiken tills polisen är framme och tar över, säger Tomas Näsman.

Texten kan komma att uppdateras.

Kartan visar en ungefärlig position.