Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lagerkvist avvaktar med beslut

Brottningsförbundets sparkade förbundskapten Jonas Lagerkvist blev erbjuden jobbet åter, men ville ha mellandagarna på sig att fundera på saken. Nu har han funderat, men kan ännu inte ge något besked.

Först vill jag sätta mig ned och träffa hela styrelsen för att se att alla vill samma sak innan jag säger något, säger Lagerkvist till TT.

Det har varit flera turer kring Lagerkvist och hans förbundskaptensjobb. Två gånger har han ansett sig få sparken av förbundet. Den senaste gången var efter höstens VM, där Sverige tog tre medaljer. I början av januari väntar han på att få en kallelse till ett möte med styrelsen, och först därefter tar han ett beslut.

Jag vet absolut vad jag vill. Jag tycker det är fantastiskt roligt att hålla på med brottning, men jag orkar inte med all skit som har varit runtomkring. Jag vill ha en grupp som vill åt samma håll, säger Lagerkvist.