Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kurt Näslund får ett fint pris

Nu har han fått en Lions finaste utmärkelse, Kurt Näslund från Härnösand. Han tillhör den exklusiva skaran som fått Melvin Jones Fellowship, en utmärkelse uppkallad efter Lions grundare.

Detta är det högsta hedersbetygelse en medlem kan få och det var en glad och överraskad Kurt näslund som fick ta emot utmärkelsen vid helgens distriktsmöte i Lions.

- Jag hade egentligen inte tid att gå. Men min fru övertalade mig. Hon hade uppenbarligen fått reda på det eftersom hon ville att vi skulle gå.

Utmärkelsen har han fått för att vara arbetsmyra och fixare inom Lions. Bland annat har arbetat med den estlandshjälp som en nu avliden medlem tagit initiativet till. Men Kurt Näslund har även funnits med på fler ställen under sitt 25-åriga medlemskap.

- Jag hoppas att du bär din nål med stolthet. Det visar ditt intresse för att göra världen till en bättre plats genom humanitär service, skriver Jimmy M. Ross, Lions internationella förtroenderåd i sitt brev till Kurt Näslund.

/Allehanda.se