Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kritisk hockeyinsändare: "Det skrivs för mycket om ett medelmåttigt lag – och varför intervjuas aldrig supportrarna?"

Annons

Svar på ett ”Modo Hockey, Modo Hockey, Modo Hockey – hur mycket kan man skriva om ett medelmåttigt lag i Allsvenskan?”, Ordet fritt 31 januari.

Jaha, Sporten. Ert svar kunde man ju räkna ut med lilltån. Men nog borde väl ni ändå innerst inne inse att det skrivs för mycket om ett medelmåttigt lag?

Ni säger att det är det enorma intresset som ligger bakom. Jag tror dessvärre att det mer är ett enormt tidsfördriv att “slökolla” på Modo Hockey än ett intresse som ni registrerar.

■■ För fler insändare, klicka här.

För tydlighetens skull. Modo Hockey har från 2007 gått från att vara en mästarklubb internationellt, med SM-guld, en flådig arena, till att tio år senare vara i bottenträsket i den mediokra Allsvenskan.

Det i särklass sämsta resultatet i modern tid. Man har sparkat folk till höger och vänster. Modo har tappat cirka 1 000 i publiksnitt per match den här säsongen. Klubben är snart konkursmässig.

Nycklarna ligger snart på ett kommunalt bord. Och laget har precis missat att gå till play-off. Ett sanslöst fiasko. Så var är det genuina intresset? Varför intervjuas aldrig supportrar, sponsorer eller representanter från Lumberjacks i er Hockeypuls? Är de inte intressanta?

Avslutningsvis: Ni ville ha lite tips. Dessvärre tror jag att många drar sig för att höra av sig till er om intressanta uppslag. De förväntar sig ändå att ni inte kommer.

Undrande

■■ Läs och kommentera insändare på Ordet fritts Facebooksida .

Svar Direkt:

Hej ”Undrande”! Precis som vi har svarat dig tidigare är läsarintresset för Modo Hockey otroligt stort – det ser vi tydligt i vår statistik varje dag.

Därför är vår bevakning av laget prioriterad. Att Modo inte gick till play off i år påverkar inte den prioriteringen. Samtidigt vill jag påpeka att vi ofta skriver om andra idrotter, föreningar och lag.

Vi får regelbundet tips som leder till nyheter och reportage och jag vill fortsätta uppmana till att skicka in tips till oss. I Hockeypuls fokuserar vi främst på spelare och tränare i de allsvenska lagen.

Josefin Jonsson

Tf nyhetschef sport

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel