Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kramforsbor är intresserade av teater – gör i ordning Folkets Park

Kramfors behöver bostadsbyggande. I kommunen som för inte så länge sedan fått flera cirkulationsplatser i trafiken, nytt resecentrum inkluderande taxi, bussfiler och tågcentrum samt ny idrottsplats, saknas nu att iordningställa Gamla Kramfors Folkets Park. Den är under renovering och mycket finns att göra.

Alla ungdomar i grundskolan har saknat ett dansställe i hemmastaden under femtom år! Behåll Kramfors kommuns ungdomar och erbjud dem dansmöjligheter i stadskärnan, så kanske invånarantalet och bostadsbyggandet ökar samt arbetstillfällena med dem. Många Kramforsbor, utflyttade och de som bor i utkanterna i Kramfors kommun, är utomordentligt intresserade av teater, dans och annan underhållning i just Kramfors Folkets Park. Det skulle gynna handeln och alla som vill flytta till staden och dess utkanter.

Den i alla tider gynnsamma båttrafiken skulle omedelbart gynnas, och näringslivet i Kramfors kommun ser positivt på dessa nytänkanden – det måste ske en satsning för att Kramfors stad och kommunens ytterområden även i fortsättningen ska vara attraktivt för inflyttande samt turister att besöka. Kramfors kommun ingår i Höga Kusten och även inlandet med Sollefteå inräknas i Västernorrlands län.

Michael Lundh, Höga Kusten

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel