Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kramforsbo åtalas för åtta olika brott

Den häktade Kramforsbon är välkänd för polisen. Nu misstänks han bland annat för att ha hotat en polis och dennes familj.

Den händelsen inträffade 4 april när den misstänkte skulle avvisiteras. Mannen, som är född 1972, hotade då en polis med "ska du ha en smäll" och utlovade en "fight" om de skulle försöka ta in honom i cellen. Dessutom hotade han polisernas familjer genom att säga att han skulle "knäcka deras familjer".

Kramforsbon har också under våren ertappats ett par gånger körande både bil och motorcykel med narkotika i kroppen. Eftersom han saknar körkort handlar det också om olovlig körning.

Han har dessutom åtalats för att ha köpt två datorer som stulits vid Stigsjö förskola.

Mannen åtalas även för egna stölder. För ett par veckor sedan stal han bland annat musikutrustning för nästan 10 000 kronor ur en bil vid ICA Kvantum. Han har enligt åklagaren även gjort sig skyldig till medhjälp till stöld, efter att tillsammans med en annan person ha tagit 14 halogenlampor på järnhandeln i Kramfors.

/Allehanda.se