Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Räddningstjänstenbärgade brygga

Annons
Räddningstjänsten

bärgade brygga

Räddningstjänsten i Kramfors fick på söndagen ge sig ut på Ångermanälven för att ta hand om herrelös pontonbrygga. Bryggan flöt i land vid Sparrhugget vid Lockne i Bjärtrå.

Pontonbryggan observerades vid halv nio-tiden på morgonen utanför Sandslån. Räddningstjänsten gick ut från Frånö med brandbåten för att bärga pontonbryggan. Eftersom det hängde en del tampar efter bryggan, bland annat en med en stock i, lät man bryggan flyta vidare in mot land. Bryggan såg ett ta ut att flyta in mot Litanön men fortsatte en bit till innan den strandade på Sparrhugget.

Pontonbryggan, som består av två tio meter långa sammanfogade ståltuber, förtöjdes vid tvåtiden på eftermiddagen i Sparrhugget. Det är okänt vem som är ägare till pontonbryggan.

Trafikolyckor

i Docksta

Två trafikolyckor inträffade inom en timme i Docksta på lördagen. Klockan tolv åkte en bil med tre personer av E 4 i det halkiga väglaget. De tre fördes till sjukhus, men det är okänt vilka skador de fick. En timme senare kolliderade en bil med en älg i Docksta. En person fördes till Sollefteå sjukhus.

Mer läsning

Annons