Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Maria fick porreklam med posten

Annons
Maria fick porreklam med posten

Maria Thunberg från Kramfors fick i går ett brev med reklam för porrfilmer och sexleksaker med posten. Hon är aktiv i tjejjouren och ilsknade till rejält.

- De skickade verkligen brevet till fel tjej, berättar Maria som nu gjort polisanmälan.

Maria Thunberg anade inget när hon öppnade det neutrala vita fönsterkuvertet. Men det visade sig att kuvertet var fyllt med reklam för i huvudsak produkter producerade inom porrindustrin.

Från en av broschyrerna lyste i fyrfärgstryck konvoluten till olika porrfilmer. En annan broschyr annonserade för olika slags avancerade sexleksaker.

- Det här är filmer som visar regelrätta våldtäkter, säger Maria Thunberg som blev upprörd över det ovälkomna brevet.

Hon läste i Tidningen om att en man i Härnösand fått porreklam från ett företag i Stockholmstrakten precis som hon själv.

- Jag antar att det rör sig om samma företag.

Maria Thunberg och en kompis till henne har tidigare gjort en beställning från företaget. De skickade då efter en speciell olja som används vid massage.

- Jag tycker att steget är långt mellan massageolja och de andra produkter som företaget har i sina broschyrer. Det är väl ok om de bara hade skickat den broschyr där massageoljan förekommer, men absolut inte allt det andra.

Maria Thunberg anmälde företagets utskick till polisen. Det är dock inte säkert att det finns en brottsrubricering som passar in.

- Det är ju inte förbjudet att skicka ut reklam. Men jag känner mig kränkt av den här sortens reklam. Jag tycker också att det är bra om det blir en diskussion om detta.

Hon fasar för om reklamen skulle skickas ut till en barnfamilj.

- Tänk om ett barn skulle öppna kuvertet. Jag lär inte beställa mer massageolja från det här företaget.

erik åmell

0612-77 17 64

erik.amell@tidningen.to

Mer läsning

Annons