Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Intressenter finns förSkulebergets Camping

Annons
Intressenter finns för

Skulebergets Camping

Efter fem år som arrendator av Skulebergets Camping har nuvarande arrendatorn, Matz Bergman, sagt upp avtalet. Trots att det löper hela säsongen ut och kommunen ännu inte beslutat om försäljning, finns redan tänkbara köpare till anläggningen.

- Vi har inte bestämt om den ska säljas eller inte utan kommer att göra det under senare delen av hösten, säger Mats Hasselryd på Kramfors Kommun.

Matz Bergman som arrenderar campingen idag är förvånad över att kommunen inte hört av sig sedan han sa upp avtalet i februari i år.

- Jag har inte hört något från dem trots att jag sa upp avtalet redan i februari, säger Matz Bergman.

Han menar att när ett avtal löpt så länge som fem år så är det alltid aktuellt med en diskussion om innehållet i fall det ska vara tal om förlängning.

- Det finns inget att klaga på men det känns ändå rätt att kunna satsa helhjärtat på mina egna verksamheter, fortsätter han.

De rörelser han själv äger och driver är Docksta vandrarhem och camping samt Kustladan. Några planer på att utöka genom att starta något nytt säger han sig inte ha.

De som är intresserade av att köpa Skulebergets Camping är ett par hemmahörande i länet. De har för avsikt att göra en del smärre förändringar däribland renovera stugorna för att få hög standard på campingen.

lisa gustafsson

0612 - 77 17 57

Mer läsning

Annons