Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dödsolycka i Kramfors

/
  • En man i 70-årsåldern omkom i en singelolycka vid fredag lunch i Utnäs, Kramfors.

En man i 70-årsåldern omkom i en singelolycka vid Utnäs i Kramfors kommun.

Annons

Det var strax före klockan 11.00 förmiddagen som larmet kom. En kvinnlig bilist som körde genom Styrnäs fick plötsligt se en bil ligga på sidan ute på en åker. Olyckplatsen var Utnäs i Styrnäs socken.

Hon blev orolig och stannade bilen för att se vad som hänt och blev då varse om tragedin. Mannen var då livlös inne i bilen och kvinnan blev självklart skärrad, men ringde efter ambulans.

Offret visade sig vara en man i 70-årsåldern från Kramfors var på väg söderut men körde av vägen på ett krön i en kurva.

Bilen flög 15-20 meter ut på en åker och verkar först ha landat på fronten och sedan snurrat något varv framåt. Bilen, en Renault Clio, var mycket hoptryckt och demolerad.
– Vi vet inte varför olyckan inträffade eftersom det inte finns något vittne, men möjligen blev föraren bländad av den lågt stående solen, berättar polisen Mikael Edström
Föraren av bilen var också bilens ägare och han var vid olyckstillfället ensam i fordonet. Den omkomne mannen står som skriven på en adress i trakten av olycksplatsen.

Mer läsning

Annons