Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Denice, 22, är superbloggaren från Kramfors: "Träning är lika viktigt som att borsta tänderna"

22-åriga Denice Moberg från Kramfors har gjort en blixtsnabb karriär som superbloggare. Hon är stekhet på sociala medier med över 173 000 följare bara på instagram.

Annons

Många vill läsa och titta på hennes tränings- och hälsotips.

Det handlar om träning och om social medier, som bloggare hos finest.se men framförallt på instagram där hon nu hör till de med allra flest fans i Sverige.

Kramforstjejen Denice Moberg gör en rekordsnabb karriär som fitnessutövare och på sociala medier.

– För mig är att träna lika viktigt som att borsta tänderna. Jag skulle inte kunna klara mig utan träning längre. Men det handlar också om att må bra, träningen ska inte vara något måste.

Annat var det för några år sedan under gymnasietiden, hon är utbildad frisörska, som hon upplevde väldigt stressig.

– Då gick jag ner elva kilo på bara några månader. Men vid nyår 2015 bestämde jag mig för att börja träna, jag blev inspirerad av min pojkvän.

De försvunna kilona ersattes snabbt av muskler. På ganska kort tid fick hon en vältränad kropp. Denice Moberg säger att hon inte tävlar i fitness, men att hon funderat på att testa det.

Träning för Denice Moberg är att trivas med sig själv.

– Jag tränar ungefär sex dagar i veckan, en dryg timme varje gång. Framförallt styrka men också lite kondition.

Hennes karriär som kändis på sociala medier är heller inte så lång. Skriva blogg började hon med först i höstas, och har drygt 50 000 besökare där varje vecka.

Instagram har funnits med längre. Där lägger hon ut träningsbilder och filmer. Följarna kan se hur hon utvecklas, men också få tips om både övningar och hälsosam mat. Ett exempel på hennes recept ser nu här:

Juice & och isglass på vattenmelon jordgubb och lime

Ca 300 gram söt vattenmelon

Ca 100 gram frysta jordgubbar

Ca 50 ml proviva osockrade citron juice1 klyfta färsk lime (pressad)

Mixa alla ingredienser och servera med några isbitar i eller hacka några jordgubbar och fyll det tillsammans med juicen i glassformar och frys i 4 timmar.

Kramfors nya utegym kommer Denive Moberg att använda ibland.

Som kändis i sociala medier går det också att tjäna en slant. Dels på antalet besökare som kan ge en summa per gång, dels på egna avtal med annonsörer som vill synas tillsammans med henne.

Det finns bloggare som helt kan leva på den inkomsten och Denice skulle inte heller ha något emot att kunna försörja sig på det hon tycker är det roligaste som finns, träna, hälsa och att vara aktiv i sociala medier.

Mer läsning