Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Byter läge och namn

/

Jeanskällaren i Kramfors byter både läge och namn. Från Limstagatan till Torggatan där butiken i fredags nystartade under namnet Stil.

Annons

Andree Ågren som tillsammans med Alexander Vigren är delägare i bolaget trivs redan i den nya lokalen.

– Hyresvärden Krambo har ställt upp bra. Här finns gott om parkeringar utanför skyltfönstren och närheten till gallerian är positiv då handel föder handel.

Butiken är på 70 kvadratmeter plus ett stort källarförråd. Det är lite mindre än i den förra lokalen, men Andree Ågren tycker att fördelarna överväger. Han är också nöjd med responsen från kunderna under de första dagarna.

– Det kom många både fredag och lördag trots att det inte var avlöningshelg.

Stil tar över de lokaler där Två små rum tidigare låg. Lokalen delas med Låssmeden som flyttade in för några veckor sedan.

Jeanskällaren startade ursprungligen i källaren under den förra lokalen på Limstagatan. Andree Ågren tog över rörelsen för ett och ett halvt år sedan. Efter en konkurs i februari känner han sig nu ha fått bättre stadga i företaget. I samband med lokalbytet var tiden rätt för en nystart och ett nytt butiksnamn.

– Men det är ingen förändring av inriktningen. Jag jobbar med samma märken som tidigare plus att ett par, tre tillkommer.

Mer läsning

Annons