Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kramfors ny seriejumbo efter 1-9

Kramfors fick som väntat en tuff bortamatch mot IFK Östersund.
– Den är redan glömd. Nu laddar vi i stället för avgörandet hemma mot Holmsund till helgen, säger KA-tränaren Henrik Karlsson efter 1–9.

Annons

Kramfors lade förstås fokus på försvarsspelet i mötet med serieseger-jagande IFK Östersund.

– Vi visste att vi skulle möta ett väldigt formstarkt lag, men tyvärr rann det iväg lite väl mycket, konstaterar KA-tränaren Henrik Karlsson efter åttamålsförlusten.

Kramfors hade dock målmässigt häng under i stort sett hela första halvlek.

– Det kändes som en skön boost att få se Anatoliy Ptashnyk dunka in 1–1 så snabbt efter deras ledningsmål, men tyvärr satte Östersund både tvåan och trean kort därefter.

Vad sade Ni i paus?

– Att vi måste vara noga med att ligga rätt i plan, men vi hade en riktigt jobbig period där i andra halvlek, suckar Karlsson.

Ja, IFK Östersund gick från 3–1 till 7–1 på elva minuter. 8–1 kom sex minuter senare, i matchminut 68.

– Det rann iväg väldigt snabbt där, men så här efteråt var det ända "bra" att det stannade vid 1–9. Vi hörde att Holmsund vann med två mål och det är ju dom vi har i sista omgången hemma på IP. Just nu är de tre poäng och ett plusmål före oss, men det innebär ju att det räcker med uddamålsvinst för oss för att passera dem, summerar Henrik Karlsson som hade svårt att plocka ut några individuella toppar i Östersundsmötet.

– Jag hoppas få se toppinsatserna nästa lördag i stället. Vi gjorde ju en jättebra match hemma mot Ånge senast, så det är den positiva känslan vi tänker ta med oss in på IP.

MATCHFAKTA

Östersund–Kramfors 9–1 (3–1)

Ö: Viktor Ageskär 3, Emil Dalesten 2, Christoffer Fryklund, Robin Fryklund, Brian Wake, Jonathan Lundbäck. K: Anatoliy Ptashnyk.

Publik: 117

Annons