Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Knivmannen dömd på nytt

Den 67-årige knivmannen får spendera sommaren i finkan. I onsdags dömdes han till fängelse av tingsrätten och igår fastställde hovrätten ett annat fängelsestraff.

I september förra året dömdes 67-åringen till fängelse för bland annat olaga hot mot en granne. Han skulle bland annat ha knivhotat grannen och hans sambo. 67-åringen nekade och överklagade domen, men innan målet ens hann till hovrätten traskade han över till grannen igen. Den gången var det grannens mamma och hennes hund som hotades till livet. För detta dömdes 67-åringen i onsdags mot sitt nekande till två månaders fängelse.

I går var 67-åringen i domstolen igen när den överklagade tingsrättsdomen från i höstas var uppe i hovrätten. Hovrätten fastställde dock domen på två månaders fängelse och med två fängelsestraff på varandra, lär den 67-årige mannen bli kvar på kåken hela sommaren.


ANNA WIKNER
070-650 77 02