Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kinavallen dränkt av skur– derbyt blir uppskjutet

Vädret har ställt till det ännu en gång. En kraftig regnskur på nationaldagen ledde till att derbyt mellan Höga Kusten och Junsele måste ställas in.

Annons

Matchen var planerad att börja på Kinavallen i Ullånger klockan 16.00 på onsdagen men strax efter lunch kom ett oväder som grusade de planerna.

– Jag var nere och tittade på min brorsa som spelar i Kustligan. Vid halv ett kom regnet och sedan öste det bara ner i nästan en timme. Det haglade också, berättar Höga Kustens spelande tränare Johan Vestin, som fortfarande är på plats på Kinavallen när Allehanda.se når honom.

– Den är helt dränkt, bollen rullar inte ens. Om vi kommer överens om att bara spela på vänsterkanten så kanske det går...

Vad som händer med matchen är ännu inte klart, men förhoppningen från Höga Kusten är att kunna spela matchen i morgon, torsdag, istället, men då på Nordvallen i Mjällom.

– Fotbollförbundet går med på det, om bara Junsele är med på noterna också, säger Johan Vestin.

Bortalaget Junsele hade redan hunnit åka mot Ullånger när matchen blev inställd. Laget stannade istället till på Nipvallen i Sollefteå för att titta på division 2-mötet mellan Sollefteå och Anundsjö.

Annons