Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kenta styr rockfesten

Han är en av humorgruppen Småstadslivs mest kända karaktärer.
På lördag agerar rockfanatikern Kenta konferencier på Rock On The Docks Festival.

Gilla Mittnöje på Facebook för fler nöjesnyheter

På lördag hålls Rock On The Docks Festival i Fjällräven Center. Totalt ska sju band spela under kvällen och för att få ordning på spelordningen och arrangemanget kliver alltså Småstadsliv-Kenta in som konferencier och allmän kapten.

– Vi ville ha en konferencier som skulle presentera banden, men vi ville samtidigt ha en liten edge på det, någon som var rolig och i karaktär. Eftersom vi är fans av Småstadsliv tyckte vi att Kenta skulle passa perfekt i rollen som konferencier då han är en rocker. Så vi snackade med Kenta och han var lika peppad som oss på att komma, berättar arrangören Per Karlsson.

LÄS ÄVEN: Fyra akter klara för Ö-viks rockfest – "Väldigt ambitiösa och hungriga band"

Bakom karaktären Kenta, som är en rockfanatiker från Hälsingland som själv drömmer om ett rockstjärneliv, döljer sig Christer Johansson som också gör rollen som minst lika kända karaktären Stånk-Tommy. De som vill se mer av Småstadsliv bör infinna sig på Folkan den 23 april, då Småstadsliv levererar två föreställningar av sin nya show "Klart sämsta showen".

På lördagens Rock On The Docks Festival spelar banden Gunstruck, Moonshine Avenue, Blackwater, Kometh, Coming Of Age, Mustasch och Hardcore Superstar.

LÄS ÄVEN: Rockfestivalen återkommer - i Fjällräven Center