Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kenneth Österberg underhöll på årets tredje brasafton i Örbäck

Hembygdsgården i Örbäck har nu haft sin tredje brasafton den här sommaren. Det var Kenneth Österberg som bjöd på en underhållande kväll med musik från 60-talet och framåt, både svenska och utländska låtar fick vi nöjet att lyssna till.

Annons

Det var årets första varma brasaftonskväll, en strålande sol och ingen vind. Det blev också många, över 80 personer, som sökte sig till Örbäck för att njuta av kvällens underhållning. I pausen serverades kaffe, kokt över brasan, med hembakt bröd.

Vi hade även några flickor i publiken, som både roade sig själva med att plocka smultron på källarbacken och efter pausen underhöll oss övriga, när de tillsammans med Kenneth sjöng ”Sommaren är kort” innan de snabbt drog sig tillbaka till farmor och farfars trygga famn.

Och kort blev även kvällen, helt plötsligt var det dags för Kenneth att avsluta sitt framträdande och för oss i publiken att bege oss hemåt. Nu ser vi fram mot nästa brasafton den 17 juli med Kent och Marie.

Ing-Mari Överby

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel