Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kaxiga utspelet från Modokaptenen: "Vi tar guld"

På onsdag och torsdag startar kvartsfinalerna i Riksserien.
Därför går ett extrainsatt Hockeypuls ut med Modos Erika Grahm, Brynäs Angelica Östlund och Leksands Elin Lundberg.
Vi snackar om bäst och sämst under grundserien, vilka talanger som kan bli nästa storstjärnor och hur slutspelet kommer sluta.

MISSA INTE! Nu finns Hockeypuls ute som podcast på iTunes och Acast. Prenumerera och lyssna där!

Om ni inte har tid eller lust att se hela programmet har vi satt ut vissa hålltider som kan vara intressanta för er. Dessa följer nedan:

0:36: Erika Grahm berättar hur hon mår efter skadan och när hon planerar att vara tillbaka.

02:15: Våra kaptener ger sina tankar kring kvartsfinalerna. Varför valde toppklubbarna som de gjorde? Vilka går vidare? Riksserien är jämnare än tidigare, vad beror det på?

06:12: Vi sammanfattar grundserien. Vilket lag imponerade mest? Vilka floppade och vilket lag är samtliga förvånade över att de slutade där de slutade?

12:00: Vilka spelare är egentligen bäst i Riksserien? Grahm, Lundberg och Östlund lyfter fram några spelare som sticker ut jämfört med alla andra.

13:30: Vilka spelare blir nästa storstjärnor i Modo, Leksand och Brynäs? Våra tre kaptener plockar ut spelare från sitt eget lag som de tror kan gå långt.

19:04: En av de hetaste debatterna denna säsong har handlat om läkare på Riksserien-matcherna. I dagsläget finns de inte. Vad tänker Lundberg, Grahm och Östlund om det? Varför finns inte läkare på plats och varför har diskussionen startat nu?

23:58: Vilka två lag ser vi i finalen av Riksserien? Alla är överens om att Luleå och Linköping är starkaste lagen just nu, men det finns även några outsiders.

25:47: Erika Grahm har tagit steget till tränarbänken under sin skadefrånvaro. Vad tillför hon där och kan hon tänka sig att bli tränare efter karriären?

Kvartsfinalerna i Riksserien:

Brynäs-Luleå

Modo-AIK

Djurgården-Leksand

Linköping-HV 71