Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Karin Frejarö ny sammankallande i rekordstort Mp Härnösand

Härnösand är den stad i Sverige där störst andel av befolkningen är medlemmar i Miljöpartiet de gröna. Sedan förra valrörelsen till EU-parlamentet 2009 har medlemsantalet mer än fördubblats.

Ny sammankallande är Karin Frejarö. Karin sitter idag som ersättare i kommunfullmäktige och är ledamot i Härnösandshus styrelse. Hon var även sammankallande under förra valrörelsen och har god erfarenhet av föreningsdemokrati och kampanjarbete.

Det politiska engagemanget byggs underifrån. Det är naturligtvis en lyx att ha så många medlemmar, men samtidigt en stor utmaning att kunna engagera var och en. Vi är inget rikt parti i pengar räknat, men när det gäller engagerade och kompetenta medlemmar kan vi mäta oss med de största partierna och vi kommer att satsa på att mobilisera så mycket av vår mänskliga kraft som möjligt under valrörelsen, säger Karin Frejarö.

Övriga ledamöter som årsmötet valde till ledningsgrupp är Amanda Lind, Ninni Smedberg, Knapp Britta Eriksson och Erik Hedlund. Amanda Lind och Tomas Frejarö omvaldes även som språkrör för lokalavdelningen.

Göran Hådén

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel