Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kampen om tittarna är igång

Nu har dokusåporna dragit igång igen. Temptation Island, Baren och Big Brother slog upp portarna för deras första program, alla tre på samma dag.
Kampen är hård, vilket program ska få flest tittare? Vi har tagit pulsen på årets tre första dokusåpor. Temptation Island, Baren och Big Brother.
Vem ska vinna och vem ska försvinna?

Annons


* TEMPTATION ISLAND
Efter succén med den amerikanska versionen så drar Kanal Fem igång en skandinavisk version. Fyra par ska skiljas åt i tolv dagar och bo på varsin sida ön, tillsammans med ett antal attraktiva singlar och frågan som ställs är, ska de motstå frestelsen? De amerikanska programmen slog upp portarna för nya debatter och ord som otrohets-tv föddes.
Kommentar: Otrohets-tv gör sig bättre i USA. Den skandinaviska serien känns mer som en billig kopia. Men det kan bli intressant i de kommande avsnitten.
Fras som man kommer att få höra ofta: Det här är det svåraste jag har gjort.
Betyg: U


* BAREN
Fyra säsonger och nu är de inne på sin femte. Tjatigt tycker vissa, andra älskar det. Det går ut på att en grupp människor ska driva en bar. Men det brukar mest sluta i en massa fester som tv-tittarna älskar att se på. Efter månader koras en vinnare av de svenska folket. Denna omgång av Baren är flyttad från gamla stan till förorten Alby.
Kommentar: Årets startfält ser ganska svagt ut. Men vem vet vad som kan hända när modeller, homosexuella, en som är med i straight-edge och en HIV-positiv tvingas sova i samma säng.
Fras som man kommer att få höra ofta: Jag har varit mig själv till 100 procent.
Betyg: U U


* BIG BROTHER
Detta är nog den hårdaste av de alla. Tio personer ska leva isolerade utan någon som helst kontakt med omvärlden, i ett hus i 100 dagar. Det är kameror i varenda vrå i hela huset. Är inte det här att komma nära andra på livet, så finns det inget annat. Förra året vann en fembarnsmamma, vem tar hem det i år?
Kommentar: Årets startfält började starkt med sexprat. Så de här hundra dagarna kommer nog troligtvis att handla om.... sex. Klart bästa dokusåpan.
Fras som man kommer att få höra ofta: Snyft, snyft och snyft.
Betyg: U U Marie Gavelin

UNG

Mer läsning

Annons