Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Justin Bieber kan få fängelse

Annons

Justin Bieber har släppts mot borgen. Popstjärnan är dock fortfarande misstänkt för en rad brott och riskerar sex månaders fängelse om han döms.

Justin Bieber är nu återigen på fri fot. Popstjärnan släpptes på torsdagen sedan en domare i Miami satt borgen till 16 000 kronor. Bieber är dock fortfarande misstänkt för att ha kört bil påverkad och utan giltigt körkort. Han ska dessutom ha gjort verbalt motstånd vid gripandet.

Sex månaders fängelse

Enligt polisen i Miami Beach har han erkänt att han hade druckit alkohol och rökt marijuana när han greps på torsdagsmorgonen efter att ha kappkört med en annan bilförare. Bieber uppges ha kört en gul Lamborghini i runt 90 kilometer i timmen på en väg där 50 kilometer i timmen är högsta tillåtna hastighet.

Om Bieber fälls för brotten riskerar han fängelse i upp till sex månader. Experter tror dock att straffet blir milt då det i så fall blir hans första dom.

Managerns kommentar

Än så länge finns det inga officiella kommentarer från artisten. Bieber, en mycket flitig användare av sociala medier, har inte heller gjort några inlägg på Twitter eller Instagram efter frisläppandet.

Hans mångårige manager, Scooter Braun, skriver dock på Twitter:

"Jag älskar dig och kommer att agera som en person som verkligen bryr sig. Det är allt jag har att säga. Tack till alla som visar delaktighet."

Justin Bieber, en 19-årig sångare från Kanada, är en av världens just nu största popartister. På senare tid har dock rubrikerna om honom handlat lika mycket om smuggelapor, äggattacker och klotter som om hans musik.

Mer läsning

Annons