Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Junsele skämdes efter 1-13 mot Ånge

Med bara elva spelare i bussen åkte tränaren Kevin Spires med sitt Junsele till Ånge för att möta serieledarna.
Hur det gick?
Förskräckligt helt enkelt för Junsele som förlorade med hela 13-1.

Annons

– Det är inte helt lätt att möta ett laddat Ånge som går för serieseger när vi bara har elva spelare. Men att förlora med siffror som 13-1 är ändå skämmigt, ansåg tränaren Kevin Spires efteråt.

Junsele som spelar för ett nytt kontrakt och för stunden ligger på kvalplats hade fem spelare avstängda mot Ånge. En annan kunde inte vara med på grund av skada och ytterligare en spelare var bortrest.

– Då förstår väl alla att det här inte var lätt. Ånge var dessutom heltända och sprang till och med ut i skogen och hämtade bollen för att de ville göra så många mål som möjligt.

Ånge har som bekant en jämn duell i kampen om seriesegern med IFK Östersund. De hade samma poäng och låg även lika i målskillnad inför helgens omgång. Då tror man att 13-1 kan vara det avgörande rycket mot Östersund. Men icke, de vann nämligen samtidigt mot Kramfors med 9-1.

Junsele har för övrigt just IFK Östersund i sista matchen kommande helg på Mon i Junsele:

– Gissar att de är ordentligt irriterade på oss och kommer taggade till matchen. För oss är det bara seger som gäller, det är all in som man brukar säga i poker.

Mot Östersund får Junsele tillbaka sina avstängda spelare.

Fakta

Division 3 mellersta norrland

Ånge-Junsele 13-1 (3-1)

Å: Alagie Sosseh 3, Sam Turner 2, Bradley Grayson 2 Lewis Whiteley, Jake Wholey, Mattias Thorsell, Adam Mitter, Kieron Kenny och Elliot Kårelind.

J: Eugeniu Samson.

Annons