Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Junsele siktar mot hösten

Junsele börjar röra på sig. Och under uppehållet kommer det att hända grejer.
– Vi kommer bli lika bra som i fjol, säger Junseles Kevin Spires.

Efter en start med idel förluster har Junsele så sakteliga börjat plocka poäng. Mot Holmsund var det återigen genom ett disciplinerat försvarsspel.

– Vi är stabila rakt igenom. Vi har visat tidigare att vi har hittat försvarsspelet och att lag har svårt mot oss, säger Junseles Kevin Spires och syftar framför allt på de två mållösa matcherna mot Kramfors och Höga Kusten.

I går var det också Junsele som hade ledningen då Petter Runesson hade prickat in 1–0 några minuter in i andra. Bara minuter efteråt kom dock kvitteringen från bortalaget.

– Det är synd. Men jag tycker ändå att vi gör det bra som tar en poäng, säger Spires som betonade vikten av poängen.

– Det är jätteviktigt inför hösten att vi plockar poäng av bottenkonkurrenter. Kan vi fortsätta så på hösten och vinna mot något topplag klarar vi det här.

Junsele är tabelljumbo när vårsäsongen summeras. Man har en vårsäsong bakom sig med en alldeles för tunn spelartrupp och spelare som har plockats in i panik. Till hösten ser det dock ut att ljusna.

– Det kommer att komma flera nya spelare. Spelare som håller bra klass. Vi kommer att bli lika bra som i fjol.

Har ni några nyförvärv som är klara?

– Det kan jag inte säga. Men det kommer.