Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Junsele höll emot i en halvlek

Junsele förmådde skaka favorittippade Ånge under den första halvleken, men sedan gled medelpadingarna i från till en bekväm 4-1 vinst.

– Det är lugnt, ännu återstår 22 matcher, konstaterade Thomas Hellgren i Junsele.

Annons

Annars inledde hemmalaget bra och skapade en hel del i en annars jämn första halvlek. Där Junsele hade väl så mycket av både spel och chanser som motståndaren.

– Där ska vi vara nöjda med spelet åtminstone, laget skapade också en del lägen så det hade väl inte varit helt orättvist om vi fått något mål till. Vi brände lite väl mycket.

Spelande tränaren Benny Mattsson gav gästerna ledningen efter 23 minuter, men Junsele kom med ett snabbt svar genom Abraham Scott, bara nio minuter senare.

I den andra halvan klev Ånge på hårdare och spelade mer distinkt och tog över spelmässigt. Dessutom jobbade gästerna stenhårt på varje boll.

– Det blir allt bättre för vår del, nu har vi mött två av seriens på förhand bästa lag och klarat av det hyggligt. Vi ligger ju bara sex poäng efter toppen, fortsatte Hellgren.

Ånge kunde hur som helst gå ifrån till både 2-1 och 3-1 relativt snabbt efter paus och bärgade till sist en klockren trepoängare.

Hur ser det ut i truppen, Thomas?

– Vi har elva spelare på planen, det räcker för oss.

Individuellt var det ingen spelare som var bättre än någon annan i Junsele den här gången.

– Nej, vi ser på helheten och den var bra idag.

Division 3 Mellersta

Junsele–Ånge 1–4 (1–1)

J: Abraham Scott. Å: Benny Matsson, Elliot Kårelind, Oskar Nordlund, självmål.

Domare: Rickard Lingensjö, Kvissleby.

Publik: 150