Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Julfest på Rö Folkets Hus 2019

Annons

Trots halt väglag hade 75 personer kommit till Rö Folkets Hus lördagen den 7 december för att äta julbord. Utomhus var pyntat med julgran, granrisgirlang över ingången och en hemgjord krans på dörren. Inomhus möttes vi av en stjärnhimmel i taket, ljusstakar o annat pynt samt två bord med julläckerheter.

Festen inleddes med servering av glögg och pepparkakor och utdelning av ett A4ark med klurigheter som vi skulle ägna oss åt sedan vi hälsat på varandra och hittat en sittplats vid de med vita dukar och röda servetter dukade borden. Efter att Roger Mähl hälsat oss välkommen fick vi ta för oss av godsakerna. Både en och två gånger. Gissa om det var gott och mätta blev vi.

Efter att borden dukats av fick vi köpa lotter i hopp om vinst från det stora vinstbordet. Även i år hade jag tur och fick med mej hem ett par hemstickade handledsvärmare. Bra att ha. Det blir väl kallt även denna vinter.

Kvällen avslutades med kaffe, kakor o godis.

Tack till alla som jobbat för att åstadkomma denna trevliga kväll!

Nästa gång vi ses på Folkets Hus blir lördag 4 januari 2020 när vi dansar ut julen. Alla är hjärligt välkomna.

God Jul och Gott Nytt År önskar jag alla som läser mina reportage!

Birgitta Stattin

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel