Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Julen enligt Anna Anka

Först skiljer de sig, sedan inte.

Och efter jul får vi se.

Den senaste tidens skriverier om Anna och Paul Ankas äktenskap är förvirrande.

Inte minst för Anna Anka själv.

Guud, ja. Den här tiden, från då jag slog igenom i "Hollywoodfruar" och tills nu har verkligen varit en resa. Och jag kan förstå att det har varit jobbigt för Paul.

Anna Anka harklar sig och skrattar lite när hon blir ombedd att reda ut situationen om sitt privatliv en gång för alla.

Jag har inte skrivit på några skilsmässopapper, och vi ska fira julen ihop. Att jag plötsligt gjorde karriär kom som en chock för Paul, och han kände sig utanför.

I tidigare intervjuer har Anna Anka sagt att det var värt att offra äktenskapet för möjligheten att göra tv-karriär. Nu är hon mer tveksam.

Jag har skrivit på kontrakt för att göra gästspel i nästa omgång av "Svenska Hollywoodfruar", och sedan min egen show i vår, sedan får vi se. Jag tror inte att jag kommer hålla på med det här i femton år eller nåt.

En balansgång

I "Svenska Hollywoodfruar" slog Anna Anka ett slag för att en hemmafrus uppgift är att ta hand om sin man, i förebyggande syfte, för att inte förlora honom. Nu verkar hon alltså ha fallit på eget grepp.

Haha. Ja, det är en balansgång, och det har jag verkligen förstått nu. Men samtidigt vill jag inte avstå från mitt eget, något som Paul har svårt att förstå. Det är det vi måste reda ut.

Men innan nya showen "Anna Ankas PA" och innan nya avsnitt av "Svenska Hollywoodfruar" är mrs Anka högaktuell, i sin egen julserie "Anna Ankas jul" i TV 3. Kända tv-profiler besöker henne i hemmet i Los Angeles, och tillsammans fixar de till julstämningen inför julaftonen.

Det var så himla kul, vi skrattade så vi dog när vi spelade in. Särskilt roligt var det med Anna Skipper, vi är ju i samma bransch, fast jag är mer hardcore.

Pusta ut

Paul Anka kommer dock inte dyka upp med tomteluva framför kameran.

Nej, men det beror faktiskt inte på det som hände. Jag frågade om han inte kunde vara med, med det ville inte teamet.

Nu ser Anna Anka fram emot att få pusta ut en liten tid, under julen. Tänka, och hämta sig.

Fast samtidigt vet jag knappt hur man kopplar av...Ja, ja. Till våren kommer jag i alla fall till Sverige igen, inför showen. Och då tror jag Paul är med mig.