Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jonas Sjöstedt (V) besöker sjukhuset i Sollefteå – ska lyssna på ockupanterna

 
Ockupationen av BB i Sollefteå
Visa alla artiklar

På fredag besöker Jonas Sjöstedt (V) sjukhuset i Sollefteå för att lyssna på och prata med de som ockuperar sjukhuset i protest av nedläggningen av BB.

I ett pressmeddelande på onsdagen meddelade Vänsterpartiet att Jonas Sjöstedt, partiledare, kommer att besöka det ockuperade sjukhuset i Sollefteå den 10 februari. Med sig har han partiets sjukvårdspolitiska talesperson Karin Rågsjö.

I pressmeddelandet skriver de att syftet med besöket är att lyssna på Sollefteåborna som ockuperar och diskutera hur de kan säkra en god tillgång för vård for hela landets befolkning. Klockan 11.45 planerar partiledaren att vara på plats vid sjukhuset.

Jonas Sjöstedt har tidigare uttalat sig i BB-frågan på Twitter. Då skrev han bland annat att det är "dags att lyssna på dem som kräver en rimlig tillgång till sjukvård."

MER OM OCKUPATIONEN AV BB:

BB-ockupationen skickar ut bebis i bilbarnstol – målet är att påverka politikerna

Gudrun Schyman (Fi) ger sig in i BB-debatten – uppmanar till kamp mot nedläggningen

För Plus-kunder: Snart stänger BB – ABF ordnar kurs i bilförslossning

BB-stängningen i Sollefteå tas upp i riksdagen – sjukvårdsministern krävs på svar

Nu har Stefan Sundström släppt låten om BB i Sollefteå – lyssna och se videon här