Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Janos Hari sågar Modofansen: "Det är tråkigt att publiken har svikit laget så mycket"

Janos Hari hyllade Leksandspubliken efter gårdagens dramatiska storseger, som tog Leksand ett steg närmare ett SHL-kval mot Modo.
Då passade den tidigare Modospelaren samtidigt på att såga publiken i Örnsköldsvik.

Den före detta Modoforwarden har nu chansen att få spela bort sitt gamla lag från SHL, om Leksand går vidare från matchserien mot Tingsryd.

– Drömmen är att få spela bort Modo från SHL, det hade varit helt fantastiskt, sa Hari i går till Aftonbladet.

Läs också: Flood och Sandin spelar med Modo i kväll: "Ska bli otroligt roligt"

I livesändningen efter matchen, som går att se i toppen av denna artikel, passade Hari även på att ge en känga till Modos fans när han fick jämföra trycket i Tegera Arena med Fjällräven Center.

– Det går inte riktigt att jämföra. Jag har varit med när det varit bra tryck där någon gång, men om kan kollar i år... Jag har sett några matcher när de spelat hemma och det är tråkigt att publiken har svikit laget så mycket, säger Hari.

Läs också: Därför är Tingsryd tuffaste alternativet för Modo i kvalet

Blir det en matchserie mot Modo tror Hari att hans Leksand har en bra chans.

– De har inte riktigt spetsen framåt det här året heller, inte för att var SHL-nivå i alla fall. De har haft många matcher när det inte har sett bra ut, säger Hari till Aftonbladet.

Läs också: Johansson: "Underskattning? Nej, inte en chans"