Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sundström tillbaka när Modo vann

/

Modo åkte på kombinerad tränings- och teambuilding till Åre i tisdags och i dag avrundade de utflykten genom att träningsspela och vinna mot division 1 laget Östersund med 4-0.

– Det har varit en bra tripp som uppfyllt våra ändamål och matchen mot Östersund var också bra även om vi inte gräver särskilt djupt i det taktiska, sa tränaren Ulf Samuelsson efter matchen. ►Se repris av livebloggen.

Annons

Z-hallen fylldes med 1 900 åskådare och de fick se en småtrevlig match där Modo som väntat var ett par nummer större och framför allt var skillnaden markant när det skulle växlas tempo i spelvändningar. Det var Modo klart mycket bättre på och därigenom skapade de många chanser.
– Fast det här var väl en match där vi mera eftersträvade att hålla krigslysten vid liv, fortsatte Samuelsson.
Modotränaren kunde också glädja sig över att Niklas Sundström var tillbaka i laget igen efter sin skada och han spelade som tidigare ihop med Per-Åge Skröder och Mario Kempe.
– Sundström ser bra ut och händer inget oförutsett räknar jag med honom mot AIK på annandag jul.
Modo rullade hela matchen på 13 forwards, men som tidigare utan Samuel Påhlsson med. Fast Ulf Samuelsson tycker att "Samme" gör framsteg varje dag och den stora prövningen för honom sker nu under de närmaste dagarna.
– Nu ska vi skruva upp på högsta nivå och köra hårt i ett par dagar och då får vi se hur Påhlsson svarar på det.
Laget får sedan ett par dagars julvila, Sedan samlas de på juldagen och tränar igen för att sedan dagen därpå ta emot AIK hemma i Fjällräven Center i omstarten av elitserien.

MATCHFAKTA
Östersund-Modo
0-4 (0-1, 0-2, 0-1)
Målen: 0-1 Joonas Lehtivuori, 0-2 Jonas Ahnelöv, 0-3 Mario Kempe, 0-4 Edvin Hedberg.

Mer läsning

Annons