Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Modo förlänger med Ullmark

/

Modos juniormålvakt Linus Ullmark blir kvar i Modo till 2015 - åtminstone sträcker sig juniorens kontrakt till dess. "En målvakt vi tror på".

Annons

Under söndagen meddelar Markus Näslund att han förlängt kontraktet med juniormålvakten Linus Ullmark. Det nya kontraktet sträcker sig över säsongen 2014-15.
- Linus är en målvakt som vi tror mycket på och att vi nu låst upp honom för de kommande åren känns bra, säger Modo Hockeys general manager Markus Näslund i ett pressmeddelande.

Ullmark är född 1993, har spelat i Modo sedan hösten 2009 och utvecklats sedan dess. Förra säsongen blev det två matcher från start för Ullmark. Den här hösten har Ullmark under en tid varit utlånad till Mora. Det blev sex matcher och fyra segrar.
- Utlåningen till Mora var nyttig på flera sätt och jag tycker att det gick bra där. Sedan känns det riktigt positivt i Modo Hockey just nu - både i A- och J-lag. Vi spelar bra hockey och det hoppas vi ska fortsätta, säger Ullmark.

Nu har Ullmark petat Oscar Alsenfelt, och klassas nu som andremålvakt av Modo. Ullmark är iockså glad över att ha gjort klart med ett nytt kontrakt.
- Det känns riktigt positivt. Jag har hela tiden haft som mål - och jobbat hårt för att få ett A-lagskontrakt och att det nu är verklighet ger mig ännu mer energi.

Nu siktar Ullmark på en plats i JVM-laget, och även att ta en ordinarie plats i Modo Hockeys a-lag. När det gäller båda målen är Ullmark redan på god väg att uppnå dem.

Mer läsning

Annons