Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Linköpings attack mot Modo Trollsås: "Jag är inte förvånad"

/

Linköpings klubbdirektörer Mike Helber och Anders Mäki gick till attack mot Modo efter gårdagens förlust.

– Spänstiga uttalanden, säger Modos vd Anders Trollsås.

Annons

Modo Hockey besegrade Linköping i går, och Alexander Steen hade stor show med tre assist i matchen, den sista poängen var också helt matchavgörande. Som ni hockeyintresserade känner till så är det just Linköpings ledning som var mest kritisk mot att Modo valt att ersätta skadade Samuel Påhlsson med Alexander Steen. När Steen dominerade så stort mot just Linköping vilket gjorde att Modo till slut stod som vinnare i Linköping valde den vice klubbdirektören Anders Mäki att attackera Modo som klubb på Twitter.

"Tungt att förlora mot Fuskmodo. Men starkt att hämta upp 2-4 sista fem o få en pinne. Dra igång NHL nu så Dopingmodo sjunker i tabellen igen", skrev Mäki på Twitter.

"Många från Övik gnäller på domaren. Samma inställning/attityd ikväll från dem som i deras arena - mest gnällig i Sverige!", skrev Mike Helber.

Anders Trollsås, Modo vd har nåtts av Helber och Mäkis uttalande, och reagerar.
– Spänstiga uttalanden, men jag är inte helt förvånad över att det kommer från det hållet.

Mike Helber berättar för Sportbladet att han uttalade sig som han gjorde efter att ha blivit konfronterad av Modos supportrar, som tyckte att domarna var köpta.

"Det är ok att Modo fans gnäller; alla i swe är vana... hur var det där med Heart of Hockey? Finns det någon som är född i Övik i laget?

– Linköpings ledare är unika, eftersom de utsett sig själva till talesmän för hockeyvärlden i allmänhet och hockeyligan i synnerhet. Det gäller för övrigt inte bara ishockey, såg att Mike Helber hade åsikter om både det amerikanska valet och Sverigedemokraterna, säger Anders Trollsås.

Mer läsning

Annons