Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sedinarna förhandlar om nytt kontrakt i Vancouver

/

Daniel och Henrik Sedin blir kvar i Vancouver i tre säsonger till - i alla fall om bröderna får som de vill, enligt Theprovince.

Annons

Daniel och Henrik Sedin har pratat positivt om att återvända till Modo och Örnsköldsvik när NHL-karriären är slut. Det kan däremot dröja ända upp till tre år, om de överhuvudtaget väljer att återvända. Tvillingarna Sedin förhandlar just nu med Vancouver Canucks. Målet är enligt tidningen Theprovince, att avsluta sina NHL-karriärer där.

Enligt tidningen vill bröderna Sedin avsluta sina karriärer i just Vancouver. Det är Province sportkrönikör Tony Gallagher som rapporterar från Rogers Arena i Vancouver.
"Troligen innebär det att bröderna försöker förhandla fram ett treårigt avtal, minst. Kanske mer, medan klubben vill fokusera på ett kortare avtal".

Så här säger Henrik Sedin till Province.
"Vi har haft ett möte och kommer att fortsätta med det. Vi får se vad som händer," sa Henrik när Daniel satt bredvid honom under en konferens. Förhoppningsvis kan vi förhandla fram ett avtal så att vi kan avsluta våra karriärer här i Vancouver."

Tvillingarna Sedin har gått in på sista året av sitt kontrakt. Innan säsongen väntas ett nytt avtal vara i hamn.

Mer läsning

Annons