Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Säsongens sämsta period fällde Modo

/
  • Henrik Gradin, huvudtränare i Modo J20, var missnöjd efter förlust mot Västerås.

Modo J20 förlorade under lördagen med 3-2 efter straffar mot Västerås J20. En kollaps i den andra perioden låg bakom Modos förlust.

– Det är säsongens sämsta period tycker jag och den speglar av resten av matchen, säger Henrik Gradin, huvudtränare i Modo J20.

Annons

Straffdramat igår följdes upp med ett nytt straffavgörande under lördagens match. Men denna gång blev det inte en seger för Modo, utan man fick inkassera en 3-2-förlust efter att Västerås dragit det längre strået. Henrik Gradin var efter matchen mycket besviken över sitt lags prestation.

– Det är en gedigen första period, men sedan är vi inte med i matchen i andra. Vi gör 0-1 i första och sedan känns det som att vi tror att vi är världsmästare, att vi kan göra det lilla extra. Det är dålig respekt mot motståndarna och även mot vårt eget lag.

För att väcka sitt lag ändrade Modos ledarstab om i femmorna i slutperioden och det fick utdelning när Victor Öhman kunde kvittera till 2-2 i slutminuterna.

– Vi vaskar om i kedjorna och kvitterar rättvist, men överlag är det ett riktigt bottennapp idag. Jag har svårt att se något positivt i detta. Vi är inte mentalt med i matchen, säger Henrik Gradin.

I morgon avslutas bortaturnén för Örnsköldsviks-gänget när Modo tar sig an tabellfyran, Brynäs.

J 20 SuperElit

Västerås-Modo 3-2 (0-1, 2-0, 0-1, 0-0, 1-0)

V: Christopher Mastomäki, Mathias Linnarud, Philip Zubenko. M: Daniel Muzito Bagenda, Victor Öhman.

Skott: 26-21

Mer läsning

Annons