Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Övertidsarbete i Hockeytvåan

Det krävdes spel på övertid i båda matcherna i onsdagens omgång av Division 2 Norra C. Team Härnösand vann i förlängning, Husum förlorade på straffar.

Annons

Husum hade en ledning med 3–1 inför den tredje perioden – men fick ändå finna sig i att lämna Nordmaling som förlorare.

– Vi släpper in dem i matchen i tredje. Vi spelar för slarvigt och åker även på några utvisningar, säger assisterande tränaren P-O Nordin.

3–1 blev till 3–3 innan slutsignalen och efter en mållös förlängning väntade straffar. Både Husum och LN 91 satte sin första straff och missade de två nästkommande – men i den fjärde omgången skildes lagen åt då hemmalaget var det enda laget som hittade rätt.

– Det var nattsvart, ingen stack ut hos oss mer än målvakten Daniel Eriksson. Nu ska vi se till att slå Kramfors i helgen i stället, säger P-O Nordin.

I Nylandshallen tog hemmalaget emot Team Härnösand som haft en blytung säsong.

– Den här gången var det vi som var blytunga. Vi hade dåligt tempo i vårt spel och det var väldigt många som inte kom upp i normal kapacitet, säger Nylandstränaren Roger Boström och berömmer bara sin målvakt Viktor Sjölund i 2–3-förlusten.

Även Teamets målvakt, Nils Johansson, var en av rinkens bättre.

– Helt klart, Nisse gjorde en kanonmatch. Men det var också väldigt välförtjänt att Jens Edholm fick avgöra med ett mäktigt skott i förlängningen för oss. Han krigade på bra hela matchen, berömmer Teamets tränare Daniel Gustavsson.

MATCHFAKTA

LN 91–Husum 4–3 (0–1, 1–2, 2–0, 0–0, 1–0)

H: Joakim Eriksson, Mattias Svensson, Mattias Lundholm.

Nyland–Team Härnösand 2–3 (1–0, 0–1, 1–1, 0–1)

N: Robert Moström, Fredrik Ölmerud. T: Mattias Undin, Fredrik Pettersson, Jens Edholm.

Mer läsning

Annons