Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lämnar Örnsköldsvik för spel i Kramfors

/
  • Fredrik Larsson, här i Sollefteås matchdräkt i en match mot Örnsköldsvik som han senare också representerade, byter till Kramfors Alliansen i division 2.

Hockeybacken Fredrik Larsson lämnar Örnsköldsvik Hockey för spel i Kramfors Alliansen i division 2.
– Vi är överens, jag och Örnsköldsvik Hockey, om att gå skilda vägar, bekräftar Fredrik Larsson.

Annons

20-årige Fredrik Larsson har fått ett heltidsjobb i Kramfors och därför väljer han nu att fortsätta i en lägre division.

– Men Kramfors har ambitioner att gå upp i division 1 så småningom och jag tycker att det ser riktigt lovande ut så här långt.

Klubbyte var i princip klart för Fredrik även innan han fick ett definitivt besked om nya jobbet. Men då var det Sollefteå Hockey som låg närmast.

– Jag pratade med Sollefteå flera gånger och om det inte blivit Kramfors så hade jag nog spelat i Sollefteå.

Fredrik Larsson spelade i just Sollefteå i en och en halv säsong innan han skrev över till Örnsköldsvik i slutet av 2014. Men där blev det alltså spel i bara några månader. För direkt efter säsongen flyttade han tillbaka till Kramfors igen där han vuxit upp och har sin moderklubb.

– Jag vill gärna spela i division 1, eller så högt upp som möjligt. Sedan får vi väl se om det blir i Kramfors eller i någon annan klubb.

Från Kramfors kan vi också rapportera att tränarduon Hans-Göran Forsman och Tobias Kock fortsätter även över kommande säsong.

Annons