Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klart i dag – Elfving klar för två nya säsonger i Modo

Modos damer har skrivit kontrakt med ytterligare en pjäs inför den kommande säsongen i SDHL. Matilda Elfving blir klubben trogen i minst två säsonger till.

Annons

– Det känns bra att få en fortsättning med Matilda, hon tog stora steg i sitt spel förra säsongen, säger Modos assisterande tränare Björn Edlund till klubbens hemsida.

Backen Elfving hade två optionsår på sitt kontrakt och både hon och klubben vill alltså utnyttja dessa. Till hösten går hon, 22 år gammal, in på sin sjunde säsong i högsta ligan.

Matilda Elfving in action mot Brynäs.

– Med rätt ambitioner och hårt jobb i sommar tror jag absolut vi har förutsättningarna för att bli ett väldigt bra lag och jag tycker det ska bli otroligt kul att fortsätta i Modo Hockey, säger Elfving, som är den sjätte backen som blir klar för nästa säsong.

– Det känns bra att få fortsätta jobba med spelarna och få kontinuitet i laget, backsidan i laget känns bra och så gott som klar, säger Björn Edlund.

LÄS OCKSÅ: Grahm om beslutet att stanna i Modo: "Bestämde mig på en gång"

LÄS OCKSÅ: Ny viktig pjäs klar för Modo dam

Modos trupp i nuläget:

Målvakter: Sarah Berglind, Emma Söderberg.

Backar: Johanna Olofsson, Moa Evertsson, Ebba Berglund, Paula Bergström, Matilda Holmberg, Matilda Elfving.

Forwards: Hanna Hållander, Moa Wernblom, Felicia Wikner Zienkiewicz, Erika Grahm, Alice Östensson, Celine Tedenby, Mariam El-Mahmadi, Nathalie Ferno, Olivia Carlsson.

Mer läsning

Annons