Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ytterligare nyförvärv till Sollefteå – forward ansluter från Härnösand

Från Härnsöand till Sollefteå. Den resan får Fredrik Hellgren nu göra. Forwarden som är Sollefteå Hockeys senaste nyförvärv.

Annons

Efter två säsonger i Härnösands A-lag där det blivit spel i både division ett och två byter nu Fredrik Hellgren klubb. Den 20-årige forwarden gör nämligen tränaren Dick Molin, som han hade i Härnösand, följe och kommer nästa säsong representera Sollefteå. Samma byte som även August Magnefors och David Göthlin gjort, två andra spelare som representerade Härnösand förra säsongen.

– Det känns bra. Jag är förväntansfull och jag tror att de kommer bli en rolig säsong med riktigt bra matcher. Jag ville fortsätta spela hockey i Hockeyettan och Sollefteå kändes som ett bra alternativ, säger Hellgren till klubbens hemsida.

I framtiden får Fredrik Hellgren jubla i Sollefteåtröjan. Här jublade han i Härnösandströjan.

Under förra säsongen blev det 13 poäng, fördelat på fem mål och åtta assists, på 36 matcher i Hockeyettan för Hellgren. I kvalserien blev det sedan en poäng på sex matcher när Härnösand till slut åkte ur landets tredje högsta hockeydivison.

Nu vill han ta nästa steg i sin utveckling, i Sollefteå.

– Jag är en spelare som gillar att ha puck och har bra blick för spelet. Jag vill utveckla mitt spel och bli en bättre spelare både på och utanför isen, säger han.

Mer läsning

Annons