Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Anders Forsberg får sparken från Skellefteå

/

Anders Forsberg som har kopplats ihop med Modo får gå med omedelbar verkan.

Annons

Dagens bomb i hockey-Sverige är att serieledande Skellefteå sparkar tränaren Anders Forsberg med omedelbar verkan.
Anledningen är enligt norran.se att Forsberg gjort klart med en ny klubb.
Ö-viksbördige Anders Forsberg är inne på sin tredje säsong som huvudtränare för Skellefteå AIK och han gjort stor succé genom att ha tagit laget till två raka SM-finaler och nu leder Skellefteå elitserien.
Men han sitter på ett utgående kontrakt och han är högvilt för många klubbar, och bland annat har han kopplats ihop med Modo då Ulf Samuelssons kontrakt går ut i vår, och då denne antytt att Nordamerika lockar igen.

Förra veckan gick sajten mr.madhawk ut med att Anders Forsberg skulle vara klar för Modo, men Forsberg har dock förnekat att Modo skulle vara aktuellt.
”Stefan Klockare, Bert Robertsson och Krister Holm fortsätter som tränare och kompletteras med Hans Wallson, som under de senaste två åren tränat Skellefteås J18- och J20-lag. Den nya konstellationen är en del av en lösning med delat ledarskap där Lasse Johansson, som i dag är sportchef, får en delvis ny roll där han som general manager knyts närmare a-laget", skriver Skellefteå i ett pressmeddelande.
Enligt Skellefteå AIK tog en enig styrelse beslutet efter det att Forsberg meddelat spelarna att han gjort klart med en ny klubb för nästa säsong.

Mer läsning

Annons