Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

IOGT-NTO bjöd in till Lilla Julafton i Örnsköldsvik

Söndagen den 22:a december hade vi inom IOGT-NTO-rörelsen ett lyckat Vit Jul-arrangemang på Bergsgatan 8 i Örnsköldsvik. Där vi bjöd in till lilla Julafton för personer som är ensamma eller av olika anledningar inte får till en egen jul.

Annons

Klockan 17.00 var Peppis på plats och hälsade välkommen, julbordet stod dukat när gästerna anlände. Efter middagen var det dags för dans och jullekar runt granen för stora och små. När fika och godisbordet stod klart så fanns det lite plats kvar i våra magar för en fika stund. Då det helt plötsligt knackade på fönstret och tomten gjorden entré. Tomten tog plats på scenen med sin lilla kälke som han hade dragit runt halva Norrland för att komma till oss i kväll. Alla barnen fick varsitt paket av tomten, som tur hade nog alla skickat in en önskelista för tomten hade lyckats skriva alla barnens namn.

Ett uppskattat arrangemang och mysigt för stor som liten. Den yngsta var 7 månader medan den äldste var runt 70 år. Vi var ett gäng ideella från IOGT-NTO och Junis i Övik, Sörliden, Husum, Alne som arrangerade och höll i hop det.

Tack vara fin sponsring från många håll så kunde vi anordna en lyckad kväll. Dom som bidragit till vår kväll var Willys Örnsköldsvik, Leklust Örnsköldsvik, Mjälloms Tunnbröd i Ullånger, Äggboden i Banafjäl, Scandic Hotel i Örnsköldsvik, Cesam Örnsköldsvik, samt alla privata personer och ideella som bakat, lagat mat och skänkt julklappar till vår kväll. Tack till alla som bidragit och framförallt till alla som kom och gjorde kvällen helt magisk. TACK!

Carita Abrahamsson

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel