Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändarråd till politikerna: "Lämna landstinget och starta rivningsfirma, ni kan ju riva och nedmontera – det skulle spara landstingspengar"

Det bästa sparförslaget till Landstinget Västernorrland vore om våra landstingspolitiker skulle starta eget – en rivningsfirma. Regionrådet Erik Lövgren (S) skulle passa bra som platschef, för han kan ju verkligen riva och nedmontera fungerande saker.

■■ För fler insändare, klicka här.

I så fall skulle som sista utgift för landstinget för dessa inkompetenta politiker vara att skicka dem till maskinförarutbildningen i Vännäs, så att de så snart som möjligt kan starta upp sitt företag.

På så vis skulle landstinget kunna spara mycket pengar, genom att dessa inkompetenta landstingspolitiker slutar och går över till annan verksamhet. Då tror jag också att sjukhusen kommer att fungera som de tidigare har gjort. 

En som värnar om vården

■■ Läs och kommentera insändare på Ordet fritts Facebooksida .

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel