Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vill inte ha de nya soptunnorna

Jag har redan en liten tunna som räcker för mig. Detta är överförmynderi.

Annons

Jag måste få skriva och höra om att alla måste ha Hemabs nya soptunnor. Jag vill över huvud taget inte ha något liknande. Jag har redan en liten tunna som räcker för mig.

Jag bor ensam i ett hus på landet i Älandsbro. Har ungefär en kilometer fågelvägen till soptippen i Äland och rätta vägen cirka fem kilometer till soptippen.

Jag har sorterat så länge jag kan minnas, tidningar, kartonger, plast, metall, batterier, lampor. Matrester har jag nästan inga. Om jag nu får några så ger jag mina till rådjur, vad gäller frukt och grönt. Annan mat, om det nu blir något över så får mina kamrater detta, ”de som har höns”. Jag har också en katt som får en del, men det blir ju nästan inte ens över något till denna lilla katt.

Jag får knappt i nuläget ihop en liten påse som de hämtar var fjortonde dag.

Min fråga är: Varför skall ja ha detta åbäke, eller dessa två tunnor, grön och brun? Skall man förvara löv eller annan skit i dem eller...

Detta är överförmynderi. Om det finns de som vill ha dessa åbäken så kan ni naturligtvis ge dem tunnorna. Men för min del så vill jag inte ha något dylikt. Jag bor så nära soptippen och behöver jag lämna något större så finns den möjligheten.

Hoppas att ni respektera detta.

Eva Carlström

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons