Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vilka ska förädla Världsarvet?

Annons
Vilka ska förädla Världsarvet?

Vi är många som bor i Höga kusten och känner stolthet för detta. Vi är också spända på att se på vilket sätt vi kommer att bli involverade i det förestående arbetet med att förädla denna pärla.

De allra flesta av länets befolkning, inte bara vi i Kramfors, har säkert synpunkter på hur arbetet skall gå till. Vi vet att här finns gott om kreativa och arbetsvilliga människor. Här finns både företag och konstnärer med världsrykte. Då måste jag säga att jag blev mycket förvånad när jag fick höra att en av projektledarna för Världsarvet Höga kusten är en konsult bosatt i Kalmar!

Vederbörande har enligt uppgift, hoppas att det inte stämmer, fått uppdraget av landshövding Gerhard Larsson och landstingsrådet Jan Sjödin, konsulten är visst kompis till Sjödin!

Har någon upphandling ägt rum? EU, som också ska vara med och finansiera, brukar kräva att upphandling sker när det rör sig om så mycket pengar som det är frågan om här.

Vi vet att Larsson inte har så mycket till övers för oss västernorrlänningar, långt bort bor vi också, men nog vet jag med säkerhet att det finns en hel massa personer i länet som mycket väl kan ro den här uppgiften i land. Arvodet är tydligen tilltaget eftersom det lönar sig att pendla från Kalmar.

Duo Larsson & Sjödin - riv upp beslutet och gå ut och gör en upphandling!

Ge de lokala företagarna en chans!

Ivar Ljung

Höga kusten

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons